Velkommentrial til vores Givskud

Så fik vi den anden ”Velkommen til vores Givskud” konkurrence for klasse 1 og 2 vel overstået, og kan udråbe vinderne – som er baseret på de sammenlagte point fra begge konkurrencer.

Vinderne i klasse 1 blev på førstepladsen Axel Klimpke med Sly. På andenpladsen kom Katja Bergholdt med Moss, og tredjepladsen indtog Axel Klimpke også, men med Don.

I klasse 2 blev førstepladsen besat af Lars Jørgensen med Lee. På andenpladsen kom Steen Kornum med Spot, og tredjepladsen gik til Dennis Melhede med Taff.

Stort tillykke til vinderne samt alle de øvrige deltagerne (alle resultater kan ses her: 
Velkommentrial til vores Givskud

Endnu engang skal der lyde velfortjente tak til alle der kom og deltog, samt ikke mindst til alle der hjalp til med at afvikle konkurrencerne.

Tak til Annette Melhede, som påtog sig dommerhvervet.

Tak til Eva Henriksen for at sætte får ud.

Tak til alle de der på skift var dommersekretærer, bane formænd og hjalp med at tage fårene af banen. Jeg er ikke helt klar over, hvem der klarede jobbene, da jeg selv stod nede i udsætterfolden med stor hjælp fra Jesper Madsen – som selvfølgelig også skal have en stor tak.

Igen også en stor tak til Axel Klimpke for at skaffe fine foderpræmier fra Henne Pet Food – Kronch – som selvfølgelig også skal have stor tak.

Der skal lyde en speciel tak til Gabi Lindemann, som efter konkurrencen havde dækket bord og bød på varm suppe til alle samt efterfølgende – ved præmieuddelingen – også hjemmebagte kager og kaffe/the.

Det er jo fantastisk og også en fornøjelse, at være med til at arrangere sådanne konkurrencer, hvor alle tager ansvar for at konkurrencen får et godt forløb og hvor alle bidrager til en god og hyggelig stemning.

Mvh

Finn B Petersen