Nogle tips ang. medlem/nyhedsmail/tilmeldingsgebyr m.v.

Hvorfor får jeg ikke nyhedsmails længere?”

Grunden til at man ikke får nyhedsmails længere, som man gjorde før, kan være fordi når der skiftes sæson (en sæson løber fra 1. juli til 30. juni) bliver alle medlemmer, som ikke har indbetalt endnu til den nye sæson, på et tidspunkt ‘nulstillet’, dvs. man skifter status fra medlem til ikke medlem. Dette sker typisk omkring midt – slutningen af juli.
Når man bliver skiftet fra medlem til ikke medlem betyder det også at nyhedsmails og adgang til medlemssiderne bliver stoppet og hvis man vil tilmelde sig et arrangement i DHK, f.eks. en konkurrence, så vil beløbet blive fordoblet da ikke medlemmer betaler dobbelt gebyr, disse fordele tilhører nemlig medlemskabet.
Så hvis man vil modtage nyhedsmails og adgang til medlemssiderne igen efter man har fornyet sit medlemskab, er man nødt til at tilmelde sig disse funktioner igen.

Hvordan kan jeg se om jeg burde modtage nyhedsmail?”

Når hjemmesiden bliver opdateret med en nyhed (Under “Nyheder”) bliver der automatisk sendt en mail ud som indeholder denne opdatering, og den bliver sendt ud til alle som er tilmeldt nyhedsmail. Så hvis man ønsker at modtage disse nyhedsmails, men ikke modtager dem, så er tilmeldingen formentligt blevet fjernet i den periode hvor man er blevet skiftet til ikke medlem. Dog kan det også været røget ind i ens spam filter så tjek denne mulighed også, måske de bare ligger der. Hvis ikke, så kontakt webmasteren.

Hvornår trækkes der penge fra kontoen ifm. tilmeldinger?”

Planlægning af konkurrencer stopper ikke når de er blevet skrevet ind på klubbens kalender. Nogle gange er man nødt til at vide hvor mange deltagere der kan forventes, inden man kan planlægge næste step. F.eks. hvem ville kunne hjælpe, hvor meget mad skal der hentes/laves/købes, skal der købes nogle gaver – hvis ja – hvor mange, hvor mange får skal der bruges, kan der sættes en ekstra konkurrence op hvis der er plads til det i forhold til de tilmeldte deltagere, osv.
Så derfor vil jeg gerne opfordre til enhver, at hvis man har tænkt sig at deltage i en konkurrence, så meldt dig til i god tid. Så vil arrangørerne have nemmere ved at arrangere de ting de nu skal, sådan at det ikke bliver en presset hastesag til sidst.
Man behøver ikke at være bange for at pengene er tabt hvis et uheld skulle ske, for melder man fra inden tilmeldingsfristen vil man altid få sine penge tilbage igen (dvs. betalingen vil blive annulleret da klubben faktisk aldrig har trukket disse penge endnu).
Dette er faktisk også en grund til at man sagtens kan tilmelde sig i god tid, fordi pengene bliver ikke trukket før efter tilmeldingsfristen. Så ingen grund til at tro at ens penge allerede er væk fra ens bankkonto, de bliver kun reserveret til det køb man har fortaget sig, og først når klubben går ind og hæver pengene, vil pengene blive overført fra ens konto til klubbens konto. Så hjælp arrangørerne af de forskellige slags arrangementer ved at tilmelde jer i god tid, det vil gøre alt meget nemmere, OG man risikerer heller ikke at tilmeldingsfristen pludseligt er forbi, eller at arrangementet er fyldt op.

Webmaster/Annette Melhede