Tak for deltagelse i den første Givskud trial

Tak til Henne Petfood (Kronch Grain Free) for de sponsorerede foderpræmier og foderprøver – Tak til Helle Marcuslund for tålmodigt at dømme gennemløbene – Tak til Karl Møller og Annette Melhede for at stille fårene – Tak til baneformændene Axel Klimpke og Dennis Melhede – Tak til dommersekretærene Jolande Leinenbach og Per Nielsen

Tak til Jesper Madsen for at hjælpe fårene ud af banen – Tak til Axel Klimpke for at sørge for foderpræmier – Tak til Hanne Juul for hjælp med serveringen – Tak til Martina for at lave de små deltagerpresenter og fotografering – Tak til alle deltagere (se selv resultatlisterne) for godt humør og for den gode stemning – Og ikke mindst tak til Gabi for madlavning, kagebagning, kaffe og borddækning samt øvrige forefaldne arbejder.

Endelig en tak til eksterne gæster for besøget, og en tak til Vor Herre for det fine solskinsvejr. Der var plads til flere deltagere. Det håber vi så der kommer til næste konkurrence d. 6. november, så endnu flere kan få en god og hyggelig oplevelse.

Med venlig hilsen 

Finn B Petersen