Tak

18 April 2020

Tak til alle de mennesker, der har hjulpet mig og mine hunde med at udvikle os inden for hyrdningen. Tak til jer, der har stået i silende regn i timevis eller i høj solskin med de mest fantastiske udsigter for at hjælpe og inspirere.

Tak til fåreholderne, der lægger tid, får og jord til konkurrencerne.

Tak til de frivillige, dem der går mange kilometer for at sætte får ud, dem der er baneformand og må tage de besværlige beslutninger, dem der sidder i en iskold bil og er enten sekretær eller dommer til konkurrencerne.

Tak til dem, der bager en kage for at give lidt hygge til en konkurrence.

Tak til dem, der er med til at bevare den gode stemning.

Tak til dem, der samler og sorterer får, sætter banen op og laver al det indledende til konkurrencerne – og tak til dem, der bliver og rydder op bagefter.

Tak til dem, der holder os løbende opdateret under konkurrencerne.

Tak til dem, der lægger får og tid til for at hjælpe uerfarne handlere og hunde videre vel vidende, at der er en risiko for, at deres får bliver stressede.

Tak til dem der afholder kurser, sørger for at dygtigere og mere erfarne handlere for mulighed for at dele af deres viden og erfaring til os andre

Tak til opdrætterne af vores fantastiske hunde, der forstår, at det vigtigste er sundhed, temperament og hyrdeegenskaber.

Tak til bestyrelsen i hyrdehundeklubben for at holde sammen på klubben.

Lad os huske hvad der binder os sammen. Fascinationen af det unikke og utrolige arbejde vores hunde kan, kærligheden til vores hunde.

Mange kærlige hilsner fra

Deto, Shae, Liam og Stina