Formandens klumme April 2020

 7 April 2020 

Kære alle medlemmer

Det er en noget mærkelig tid, vi befinder os i, men jeg håber I alle er raske og ved godt mod, selvom det ligger lidt stille med hyrdehundekonkurrencerne. 

Som de fleste måske allerede ved er World Trials blevet aflyst i 2020, men forventes at blive gennemført i 2021. Dette medfører også at der arbejdes med at finde en løsning for Nordiske mesterskaber, som Danmark efter planen skulle afholde i 2021. Måske bliver løsningen også her en udskydelse til 2022 (da der er som bekendt ikke afholdes Nordiske Mesterskaber i de år, hvor der afholdes World Trials). Det arbejdes der lige nu med at afklare i NM-komiteen. 

I skrivende stund arbejdes der fortsat ud fra at Continental 2020 afholdes i Schweiz som aftalt i oktober. Det er i hvert fald de sidste meldinger fra vore schweiziske venner. 

Bestyrelsen følger nøje regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger for danskernes gøren og laden. Derfor følger vi hele tiden op på de arrangementer der er kalenderlagte, om hvorvidt de kan / må gennemføres, om de kan gennemføres på et senere tidspunkt. Lige nu er der fortsat forbud mod at samles mere end 10 personer, hvilket i praksis gør det umuligt at gennemføre konkurrencer. Hvor længe dette vedvarer er endnu uvist, ligesom det også er uvist, hvornår grænserne igen åbnes. Her har vi problemer med at få udenlandske dommere til kvalifikationskonkurrencerne. Derfor hold hele tiden øje med kalenderen på klubbens hjemmeside. Den bliver ajourført efterhånden som vi finder nye løsninger. 

Men midt i al uvisheden har vi nu muligheden for at glæde os over den læmmesæson, som mange er lige midt i, eller måske venter i spænding på. Nyd de nye lam og deres livsglæde, når der holdes springdans i det grønne. 

Og med dette ønskes alle en God Påske 

Med venlig hilsen 

Finn B Petersen
formand