4. Kvalifikation til CSC og WT 2020

Lørdag d. 7 Marts afholdtes 4. Kvalifikations konkurrence til CSC og World Trial 2020.

Det var i første omgang en lang venten på klart vejr, da luften kort før konkurrencen skulle starte fyldtes med frost dis og det var umuligt at se bare ud til drive og fetch grinderne.

Bestyrelsen blev nødt til at samles da det begyndte at stå klart ved 11:30 tiden, at konkurrencen ikke ville kunne gennemføres som en dobbelt hentnings konkurrence med det tilmeldte antal deltagere, da der ikke var mange lyse timer tilbage. Det blev besluttet og annonceret at hvis det blev muligt ved 12 tiden, ville der i stedet blive afholdt en konkurrence bestående af kun første hentning til højre, drivning, fangefold og single. Heldigvis klarede det op kort efter 12 og konkurrencen kunne komme igang.

Første start: Annette Melhede med Foxy Lady

Herefter blev det en flot dag med solskin og mange flotte gennemløb. Fårene var rigtig fine og gav ikke nogle udfordringer for hundene.

Points kan findes via klubbens hjemmeside i kalenderen og ligeledes under resultater, hvor også kvalifikations regnskabet efter 4. kvalifikation kan findes. Vælg “Konkurrencer” i menuen og herefter “Resultater” i popup menuen.

1. Marie Louise Holmgaard med Billie
2. Erik Holmgaard med Siff
3. Annette Melhede med Flint II (billede stand-in Iris Melhede)
Dommer: Anthony Boggy Warmington