Velkommen til DHK’s nye Hyrdebrev

Fremover vil du som medlem af Dansk Hyrdehunde Klub kunne læse nyheder, beretninger, artikler og historier om alt mellem himmel og jord, som har med hyrdeverdenen at gøre – her på siden.

Nyheder løbende

Med det nye Hyrdebrev ønsker vi, at nyhederne skal skrives og offentliggøres løbende, så de stadig reelt er nyheder. Det betyder , at vi vil arbejde hårdt for, at reportager fra konkurrencer, kurser og så videre bliver offentliggjort én af de nærmeste dage efter, at begivenheden har fundet sted. Det betyder også, at vi vil opfordre jer alle til at sende billeder og beretninger fra de forskellige ting, I deltager i. Det er der heldigvis allerede flere, der har gjort – glæd jer til at læse om de mange oplevelser, I har haft.

Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med at skrive og formulere en artikel eller reportage ud fra jeres fortællinger. Har du en idé, en beretning eller en fortælling, så send os den her: hyrdebrevet@hyrdehundeklubben.dk

Hvad skal Hyrdebrevet handle om

Vi har en stak idéer til historier, vi gerne vil fortælle, og mange af dem kommer til at involvere jer på den ene eller anden måde. Vi vil nemlig stille jer spørgsmål hen ad vejen og lave små interviews med jer om forskellige emner, så I kan bidrage til, at vi alle kan blive lidt klogere. Vi vil selvfølgelig også gerne have jeres input og idéer til, hvad I kunne tænke jer, at vi skal skrive om, for Hyrdebrevet er jeres – medlemmernes – blad.

Derfor er det også vigtigt at understrege, at de indlæg, træningsmetoder, holdninger og teorier, som bliver beskrevet og gennemgået i Hyrdebrevet, udelukkende står for den enkelte fortællers regning og ikke er udtryk for hverken bestyrelsens, redaktionens eller klubbens officielle holdning.

Der er i øvrigt oprettet en “opslagstavle” til køb og salg af udstyr m.v., og med tiden vil vi gerne holde små konkurrencer og måske ind imellem arrangere fælles indkøb af diverse ting og sager.

Kun få regler

På Hyrdebrevets side er der kun få men ufravigelige regler.

Den første regel er, at tonen i alt stoffet skal være sober og ordentlig.

Den anden regel er, at der ikke kommer til at være debat eller diskussioner på Hyrdebrevets side. Dem må man tage andre steder og i andre fora.

Og den tredje regel er, at redaktionen læser korrektur og retter stavefejl, kommaer osv. på de indsendte artikler, før de offentliggøres. Redaktionen kan også finde på at forkorte for lange indlæg eller redigere i indholdet, men kun hvis reglerne ikke bliver overholdt og i samarbejde med forfatteren til indlægget.

Klubbens hjemmeside fortsætter

DHK’s hjemmeside fortsætter som hidtil med alt det vigtige klubstof. Det er altså fortsat på DHK’s hjemmeside http://hyrdehundeklubben.dk/ at du tilmelder dig konkurrencer og kurser, følger med i kvalifikationspointene til landsholdet, betaler kontingent, finder regler, bestyrelse, kalender osv.

Der vil ikke længere havne en papirudgave af Hyrdebrevet i din postkasse. Men som en blid overgang til det elektroniske Hyrdebrev, vil det være muligt at få en printet opsamlingsversion af Hyrdebrevet tilsendt i begyndelsen. Det kræver dog, at man selv aktivt beder om det på Hyrdebrevets mail: hyrdebrevet@hyrdehundeklubben.dk

Vi håber, I bliver glade for det nye Hyrdebrev, og vi glæder os til at høre fra jer.

Hilsener fra redaktionsgruppen

Helle Ludvigsen, Morten Østergaard og Lotte Holmstrup (ansvh.)

NB! – Hyrdebrevet har fået ny redaktion, se afsnittet “Kontakt til redaktionen” på forsiden.