Kvalifikation og DHK konkurrence på Carlsberg Hede

 

Det var en brandvarm weekend, da Danish National og en klasse 1, 2 og 3 konkurrence blev afholdt på Carlsberg Hede den 26. og 27. maj med Annette og Per Kofoed som værter og med får fra Storålam.

13 kvalificerede startede Danish National, hvor Alan Bradley var dommer. Det blev Finn B. Petersen, der løb af med sejren med Craig, og Erik Holmgaard blev nummer to og tre med henholdsvis Shep og Roy.

Om søndagen var det stadig bagende hedt – den helt specielle sommer 2018 begyndte vist cirka i dén weekend. Alligevel blev klasse 1, 2 og 3 fint gennemført, og som en lille ekstra udfordring var den klassiske fangefold erstattet af en sluse, som fårene skulle drives igennem. Reglerne var, at handleren skulle blive på den side, hvor han/hun stillede sig fra starten på forhindringen.