Hanstholm Trial 2018

Af Eva Henriksen

Den 25. november 2018 var der Hanstholm Trial hos Leo og Karen Thorsager.

Det er en lille hyrdekonkurrence med gode, men hurtige får på en lille bane med den meste fantastiske udsigt over Nordsøen.

Det var igen i år lykkedes at skaffe et fantastisk vejrmed blå himmel og en bidende kold vind.

Konkurrencen havde 19 deltagere fra hele landet. Det er en attraktiv konkurrence, og med rette.

Dommeren var som vanligt på hårdt arbejde,  for det kræver sin mand/kvinde at dømme specielt kl 1. deltagerne. Det blev gjort godt og retfærdigt, så mange tak for det Per Kofod.

Per havde fornøjelsen af at få en af de nye deltagere fra kurset hos Helle Markuslund som sekretær, så det hverv blev vel udført af Iris Melhede.

Med Hanstholm Trial følger en vandrepokal til vinderen af kl. 2, og den gik i år til Annette Melhede og Flint. Stort tillykke med den til et efter min bedste vurdering meget lovende par.

Der skal selvfølgelig også lyde et stort tillykke til Axel Klimpke med Joss, der blev vinder af kl. 1.

Susan Vendelbo havde sørget for, at der var fine gaver til de tre første i begge klasser, sponsoreret af forskellige forretninger i lokalområdet, så Axel er nu udstyret med både hue og halstørklæde.

Der var også plads til en trøstepræmie, som helt fortjent gik til Kjeld. Så vidt, jeg husker, var det lygter til at sætte på hunden – eller måske på fårene – så de er til at finde.

Efter den fine konkurrence var der varme, fantastisk forplejning og ualmindelig god stemning hos Karen og Leo.

Vi glæder os allerede til næste gang, og jeg kan kun anbefale, at man deltager og bruger turen til et fantastisk besøg i det Nordjyske.