Tag et kig på Paddy Fannings hjemmeside

Paddy Fanning har et par gange indenfor de sidste år været dommer til kvalifikationerne i DHK, og han er en både erfaren, nysgerrig og meget dedikeret irer, som har lavet en ret spændende hjemmeside.

Da Paddy Fanning første gang besøgte Danmark, fandt han sin mobiltelefon frem i Erik og Marie Louise Holmgaards køkken, og så interviewede han Erik om træning og tanker om hyrdning med meget mere. Tilbage i Irland uploadede han interviewet med Erik, og nu ligger det på hans hjemmeside.

Der er efterhånden mange, som har fortalt historier og tanker til Paddy, både handlere og andre spændende personer i hyrdeverdenen, og de interviews deler han også på sin hjemmeside.

Jeg skrev derfor til Paddy, sidst han havde været på besøg i Danmark, og spurgte ham, om jeg måtte linke til hans site og dermed til hans podcasts. Det sagde han heldigvis med stor begejstring ja til, og derfor deler jeg nu et link til Paddys site her: Churchmount Sheepdogs

Interviewet med Erik Holmgård ligger her

Og tjek endelig hele Paddy Fannings hjemmeside ud, for der er masser af andre spændende interview og artikler med kloge og interessante mennesker.

Han har i øvrigt også en YouTube kanal, hvor han deler videoer – den ligger her: Churchmount Working Sheepdogs på YouYube